Elazığ’da bilek güreşi grup müsabakaları düzenlendi

Elazığ’da bilek güreşi grup müsabakaları düzenlendi Sıtkı TAŞEL/ ELAZIĞ – BHA  Her yıl hayata geçirilen Okul Sporları Kapsamında oynanan Bilek Güreşi Gençler (A) Kız-Erkek müsabakaları bu yılda 24-25 Şubat tarihlerinde toplam 300 sporcunun katılımı ile düzenlendi. 24-25 Şubat tarihleri arasında yapılan Bilek Güreşi Gençler (A) Kız-Erkek Grup Müsabakalarına; Adıyaman, Batman, Bitlis, Diyarbakır, Elazığ, Gaziantep, Hakkari,...

Elazığ’da bilek güreşi grup müsabakaları düzenlendi

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Elazığ’da bilek güreşi grup müsabakaları düzenlendi

Sıtkı TAŞEL/ ELAZIĞ – BHA 

Her yıl hayata geçirilen Okul Sporları Kapsamında oynanan Bilek Güreşi Gençler (A) Kız-Erkek müsabakaları bu yılda 24-25 Şubat tarihlerinde toplam 300 sporcunun katılımı ile düzenlendi.

24-25 Şubat tarihleri arasında yapılan Bilek Güreşi Gençler (A) Kız-Erkek Grup Müsabakalarına; Adıyaman, Batman, Bitlis, Diyarbakır, Elazığ, Gaziantep, Hakkari, Kilis, Malatya, Mardin, Muş, Şanlıurfa ve Van olmak üzere toplam 13 ilden katılım sağlandı.

Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, “Spor şehri Elazığımız bugüne kadar birçok müsabakaya ev sahipliği yaptı ve yapmaya devam ediyor. Şehrimiz ev sahipliğinde yapılan Bilek Güreşi Gençler (A) Kız-Erkek Grup Müsabakalarına toplam 300 sporcu katılarak Yakup Kılıç spor salonumuzda güçlerini sergilediler. Dereceye giren sporcularımızı ve antrenörlerini tebrik ediyoruz” denildi.

Elazığ’da bilek güreşi grup müsabakaları düzenlendi

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.